الجمعة، 3 مارس 2023

Neden birçok kişinin hala Green Kartı yok? Çünkü doğru adımları atmakta başarısız oluyorlar. Onlardan biri OLMAYIN

 YEŞİL KART KAZANMAK İÇİN GEREKLİ ADIMLAR:

  1. Başvurunuzu ZAMANINDA gönderin!
  2. Gereksinimleri karşılayan fotoğrafları hazırlayın ve yükleyin
  3. Takip numaranızı alın ve dosyada saklayın
  4. Kazanan Bildirimini kaçırmayın
  5. Konsolosluk görüşmeniz için sıraya girin
  6. Gerekli tüm belgeleri toplayın
  7. Konsolosluk görüşmeniz için hazırlanın
Amerika Birleşik Devletleri'ne taşınabilmeniz için gerekli olan tüm bu adımları atmanız için size yardımcı olabiliriz. Hayalinizi gerçekleştirin!
*Global USA Green Card Organization veya başka herhangi bir Yeşil Kart hizmet sağlayıcısı, Yeşil Kartı garanti edemez ve herhangi bir hükümet kararını veya yasal kararı etkileyemez.
BİLMELİSİNİZ Kİ
Yeşil Kart almak için gerekli maddeler:
Çeşitlilik Vize Programının kazananı olarak seçilmek;
başvurunuzda belirttiğiniz tüm bilgileri belgelerle kanıtlamak;
konsolosluk mülakatını başarıyla geçmek.
Başvurunuzu başlatmak için bilgilerinizi doldurunuz
Doğum Tarihi
Geçerli bir pasaportum var:
E-Posta üzerinden bilgi ve bültenleri almak istiyorum.
"ŞİMDİ KAYIT OLUN" tuşuna basarak Şartlar ve Hükümlerimizi ve bilgilerinizin Gizlilik Politikamızda etraflıca ele alınacağını kabul etmiş olursunuz.Devam edebilmeniz için temsilcimizin sizinle iletişime geçeceğini kabul etmektesiniz.
Kişisel Verilerin Korunması

We may share your personal data with our shareholders, or our direct / indirect local / foreign subsidiaries, or local or foreign real and legal persons with whom we cooperate for performance of our activities and operations (such as cargo, transport, call center, software, or cloud services) and/or representing us throughout the continuity of our business relations.

Furthermore, your Personal Data may also be shared by us with competent courts and other governmental bodies and public entities for the performance of our legal duties and obligations. We may also share your personal data and traffic information in connection with your visit to our websites to ensure your security and to fulfill our obligations under the applicable legislation with the authorities and institutions.

© Copyright 2018 Global usa Tüm hakları saklıdır. İzin alınmadan kısmen veya tamamen çoğaltılması yasaktır. Global USA web sitesi özel bir kuruluştur ve bir devlet kurumu değildir. Global USA web-sitesi GLOBAL WORLDWIDE IMMIGRATION LIMITED (UK)'ye aittir ve tarafından yönetilir. Burada bahsedilen şartlar, globalusagreencard.org aracılığıyla kayıt yaptıran ve Green Card başvurularını işleme koyması için Global USA bağlantılı hukuk firmasını işe alan, DV ile seçilmiş başvuru sahipleriyle sınırlıdır.

0 تعليقات:

إرسال تعليق

الاشتراك في تعليقات الرسالة [Atom]

<< الصفحة الرئيسية